Aprašymas
„Dvaro saldaininės“ šokoladas, subalansuotas ieškantiems skonių egzotikos. Jis yra gaminamas pačioje Kretingos širdyje – Kretingos muziejuje. Aplankius šį miestelį, negalima išvykti iš jo neparagavus garsiojo „Dvaro saldaininės“ šokolado. Tiksliau, dviejų – „Grafienės“ ir „Grafo“.
Šio šokolado receptas buvo atrastas grafienės Sofijos Tiškevičienės dienoraštyje, rašytame XIX amžiuje. Jos vyras Juozapas apie kulinariją gal ir nerašė, bet jo garbei gaminamas šokoladas su spirgais. Taip. Su spirgais. Nepatikėsite, kaip skanu, neįprasta, unikalu, trašku. Abiejų rūšių šokoladai gaminami rankomis, tad juose gausu ne tik tikros kakavos, puikių ingredientų, bet ir meilės. O kai šokolado gabalėlis jau tirps burnoje, pajausite ir tikrą aristokratišką poskonį.
Grafienės šokoladas – 54,5 % juodasis šokoladas, 33.6 % pieninis šokoladas su šviežiai malta kava ir skrudinta cikorija
Grafo šokoladas – 54,5 % juodasis šokoladas su džiovintais obuoliais ir kiaulienos spirgais.